Als werkgever zijn we een organisatie met een mooie historie die zijn oorsprong vindt in Breda in 1986. Een organisatie met een ziel en passie voor het buitenleven, niet bang om te creëren en te innoveren. We hebben het gehele proces in eigen beheer: van ontwerp op de tekentafel tot het leveren in de tuin bij onze klant. Onze eigen unieke Life Outdoor Living collectie is onze trots, onze passie en de start van onze klantreis.

In tientallen jaren zijn we uitgegroeid tot de grootste tuinmeubelretailer in de Benelux met 35 winkels in de Benelux, verschillende webshops in Nederland, België en Duitsland en als groothandel leveren we in meer dan 42 landen wereldwijd.

Wij bij Life Outdoor Living zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van kwalitatieve, duurzame, trendy design tuinmeubelen die de buitenbeleving nog beter maken. Wij bij Life zijn ervan overtuigd dat het leven buiten beter is. Een goed buitenleven gaat hand in hand met mooie tuinmeubelen, waarvan iedereen maximaal kan genieten. Met onze expertise begeleiden we onze klanten in het hele aankoopproces.

”Steeds meer mensen laten genieten van het buitenleven bij en om het huis, elke dag weer, over de hele wereld.”

Life Outdoor Living

One Company, One Culture, One Life Outdoor Living

Wat ons kenmerkt? We hebben allemaal hetzelfde DNA! We zetten door, opgeven is geen optie en willen de beste zijn! Een harde werker met een no-nonsens instelling die iedere dag met passie aan het werk gaat. Elke dag weer een beetje beter willen zijn. We zijn sociaal, gedreven en we tonen lef! We doen het bij Life Outdoor Living samen. Samen voor én met elkaar, altijd met ons grootste doel; een tevreden klant die geniet van het buitenleven! Binnen onze organisatie heerst een warme en open bedrijfscultuur waarin je je snel thuis voelt. Doordat we mooie groei ambities hebben en graag talent spotten is er ruimte voor ontwikkeling en de groei van onze mensen. Waar wij groeien, mag jij meegroeien en daar helpen we jou bij!